За нас

Кари и мама

Казвам се Наталия и обичам да готвя. Май повече, отколкото обичам да ям. Не бих се нарекла “хоби готвач”, звучи ми малко претенциозно. Аз съм просто майка, така че обичам или не – налага ми се ежедневно 🙂

Идеята за този блог дойде от дъщеря ми Карина. Всъщност тя е главният герой тук, аз само (дълго)временно администрирам нещата.

Карина е родена през август 2015 г. Когато порасне, иска да стане готвачка. Или певица. Най-добре и двете. Пъпчето й хвърлихме в Royal Albert Hall по време на концерт на Ерик Клептън – с наричането да расте артистична и талантлива. Но знае ли човек докъде могат да стигнат нещата 🙂

Кари има особен интерес към случващото се в кухнята. А аз с удоволствие я насърчавам. В този блог ще откриете рецепти, които създаваме заедно. Или такива, които аз приготвям, докато децата спят 🙂 Ще откриете и публикации за нещата, които ме вълнуват като майка, които вдъхновяват мен и нея.

Да готвиш с малко дете е екстремно преживяване. Нивото на адреналин в кръвта доста често конкурира летенето с делтапланер и спускането по Silver Star в Европа парк – просто примери от личен опит 🙂 Но е и също толкова прекрасно!