За нас

Казвам се Наталия и обичам да готвя. Май повече, отколкото обичам да ям. Не бих се нарекла “хоби готвач”, звучи ми малко претенциозно. Аз съм просто майка, така че обичам или не – налага ми се ежедневно 🙂

Идеята за този блог дойде от дъщеря ми Карина. Всъщност тя е главният герой тук, аз само (дълго)временно администрирам нещата.

Карина е родена през август 2015 г. Когато порасне, иска да стане готвачка. Или певица. Най-добре и двете. Пъпчето й хвърлихме в Royal Albert Hall по време на концерт на Ерик Клептън – с наричането да расте артистична и талантлива. Но знае ли човек докъде могат да стигнат нещата 🙂

Кари има особен интерес към случващото се в кухнята. А аз с удоволствие я насърчавам. В този блог ще откриете рецепти, които създаваме заедно. Или такива, които аз приготвям, докато децата спят 🙂 Ще откриете и публикации за нещата, които ме вълнуват като майка, които вдъхновяват мен и нея.

Да готвиш с малко дете е екстремно преживяване. Нивото на адреналин в кръвта доста често конкурира летенето с делтапланер и спускането по Silver Star в Европа парк – просто примери от личен опит 🙂 Но е и също толкова прекрасно!

А коя е майката на Карина?

Всъщност, готвя от време на време като хоби. Имам над 10 години опит в сферата на комуникациите във финансовата индустрия. Дълги години отговарях за комуникацията с клиенти и маркетинга и бях член на борда на една от най-големите компании за управление на инвестиции и спестявания у нас. В момента съм инвестиционен директор в компания, развиваща се в областта на дяловите инвестиции и рисковия капитал.

Преди това съм работила в областта на връзките с обществеността, комуникацията и медиите, както в частния, така и в държавния сектор. Била съм лектор на обучения по публична комуникация и PR. Завършила съм ТВ журналистика, маркетинг и реклама.

Автор съм на образователния комплект Финансова грамотност за деца на издателство Carrot. Също съм и автор, продуцент и режисьор на краткия документален филм „Без монитор“ за предизвикателствата пред образованието и обучението на деца с нарушено зрение. 

Последвайте ни във Facebook и в Instagram, за да виждате първи рецептите и публикациите в блога.

Карина
Кари и Мити