Карина с диадема от Галина Глушкова

Диадемите на Кари – handmade by G. Glushkova

“Ааа, вие сте майката на момиченцето с разкошната диадема!”

Ей така ме посрещат в градината, в детския кът, на площадката… Няма начин Карина да остане незабелязана и незапомнена. Диадемите се превърнаха в запазена марка във визията й благодарение на нашата приятелка Галина Глушкова и нейните ръчно изработени аксесоари за момичета.

Кари й е верен фен. Всъщност е фен на малкия й син, ако трябва да сме по-точни. Има си голяяям шкаф, пълен с фиби и диадеми във всякакви цветове и форми, майсторени от нея. И продължава да поръчва – “Да кажеш на Галя за ей тази рокля да ми направи диадема, че нищо не ми подхожда”.

Държа да отбележа, че това не е платена публикация, нищо че е в рубриката Advertorials. Просто непрекъснато ме питат откъде са диадемите и фибите на Кари. Ами ето откъде са – нещата, които Галина Глушкова прави, са страхотни и заслужават да бъдат презентирани.

Освен че е вълшебница, тя е и моето сутрешно спасение. Като левичар за мен правенето на плитки и прически преди градина е китайско мъчение. Но с една “разкошна диадема” всичко си идва на мястото 🙂

Галя е един от онези хора, които ти доставя удоволствие да са край теб. Има доволно количество енергия и я раздава без да търси ресто. Винаги позитивна, готова да се гмурне в ново приключение. Такива са и аксесоарите, които майстори – пълни с живот и усмивка.

Когато се запознах с нея, в свободното си време правеше марионетки от прежда за един магазин за сувенири на Самоводската чаршия във Велико Търново. Винаги е била много сръчна и с усет към естетичното, така че новото й хоби с аксесоари за момичета не беше изненада. Да, все още го нарича хоби, макар че вече 6 години е основното й занимание.

Всичко започва с две цветя, скроени набързо вкъщи. Някакви парчета стар плат се появяват от нищото и плачат да “оживеят” в нейните ръце. Доволна от резултата, публикува цветята във Facebook, за да се похвали. И неочаквано получава първите поръчки 🙂

Днес предлага богат арсенал от артикули и непрекъснато измисля нови неща, прави индивидуални проекти. Още я чакам обаче да измисли нещо и за момчета, че синът ми е малко ощетен 🙂

Можете да разгледате нейните произведения, като последвате страничката й във Facebook: Handmade accessories by G. Glushkova

Абонирайте се за нашия бюлетин:

С попълването на тази форма потвърждавам желанието си да получавам рецепти, публикации, авторско и промоционално съдържание от The Little Chef.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*